Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λευκωσία – Σαλούν «καρφώθηκε» σε λεωφορείο

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λευκωσία – Σαλούν «καρφώθηκε» σε λεωφορείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στα φώτα τροχαίας του Γάλλου Πρέσβη στον Στρόβολο, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα σαλούν όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς το ατύχημα σε ώρα αιχμής προκάλεσε καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE