Από βιαστής έγινε… βίαιος ο 22χρονος Λευκωσιάτης – Τα γύρισε η 19χρονη φοιτήτρια από τη Λεμεσό

Από βιαστής έγινε… βίαιος ο 22χρονος Λευκωσιάτης – Τα γύρισε η 19χρονη φοιτήτρια από τη Λεμεσό

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση… βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας από τη Λεμεσό, υπήρχαν ερωτηματικά.

Τα ερωτηματικά, έγιναν ακόμη πιο έντονα όταν  υπεβλήθησαν σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα η 19χρονη και ο 22χρονος φερόμενος βιαστής. Τα αποτελέσματα κατέδειξαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια… βιασμού στα δυο άτομα.

Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ο 22χρονος από τη Λευκωσία μετατράπηκε από… βιαστής σε βίαιο εραστή.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή σε συμπληρωματική της κατάθεση, «εξήγησε» στους ανακριτές ότι τελικά ο 22χρονος ήταν βίαιος.

Μετά κι απ΄ αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή και ο 22χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας.

I.M.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE