Τρόμος στη Λεμεσό: Μεθυσμένος εισέβαλε σε κατάστημα και απειλούσε αστυνομικούς με σπασμένο μπουκάλι!

Τρόμος στη Λεμεσό: Μεθυσμένος εισέβαλε σε κατάστημα και απειλούσε αστυνομικούς με σπασμένο μπουκάλι!

Νύχτα έντασης και αναστάτωσης επικράτησε χθες το βράδυ, 14 Απριλίου, στην καρδιά της Λεμεσού.

Όλα άρχισαν όταν σήμανε συναγερμός σε τοπική επιχείρηση, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία.

​Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας άνδρας ουκρανικής καταγωγής εισέβαλε στο κατάστημα κρατώντας ένα μπουκάλι βότκα. Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης βρισκόταν εντός του χώρου και του ζήτησε επανειλημμένα να αποχωρήσει, ο άνδρας αρνήθηκε πεισματικά, προκαλώντας αναταραχή και αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να καλέσει την Αστυνομία.

​Η άφιξη των μελών της Δύναμης στο σημείο δεν εκτόνωσε την κατάσταση, καθώς διαπιστώθηκε πως ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Η στιγμή της σύλληψης μετατράπηκε σε θρίλερ, καθώς ο ύποπτος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, σπρώχνοντας με βία μια γυναίκα αστυνομικό κατά την προσπάθειά της να του περάσει χειροπέδες.

​Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δράστης έσπασε το μπουκάλι που κρατούσε, μετατρέποντάς το σε φονικό όπλο. Κραδαίνοντας τα θρύψαλα, άρχισε να εκτοξεύει απειλές κατά των υπόλοιπων αστυνομικών, δημιουργώντας ένα σκηνικό άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παρευρισκομένων.

​Παρά τον άμεσο κίνδυνο, οι αστυνομικοί επέδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό, καταφέροντας τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια. Η υπόθεση διερευνάται πλέον από τις Αρχές, με τον συλληφθέντα να βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE