Μαχαίρωσε 19χρονο σε μουσικοχορευτικό κέντρο και τράπηκε σε φυγή - Προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ τους

Μαχαίρωσε 19χρονο σε μουσικοχορευτικό κέντρο και τράπηκε σε φυγή - Προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ τους

Γύρω στις 10:00 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο σε μουσικοχορευτικό κέντρο στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και από τις επιτόπιες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί λογομαχία μεταξύ 19χρονου και άγνωστου άντρα με αποτέλεσμα ο δεύτερος να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει τον 19χρονο.

Ακολούθως ο δράστης, τράπηκε σε φυγή ενώ ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στη δεξιά νεφρική χώρα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE