Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle και του ελληνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ Σταμάτης Ασημένιος.

Ήταν 50 ετών, και αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά. Τους τελευταίους 13 μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Εκτός από την άσκηση της δημοσιογραφίας, ήταν και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Έσσης, με ειδικότητα σε θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και μετανάστευσης. Σπούδασε οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Βόνη, και ήταν εκδότης των Μεταναστευτικών Νέων.

«Εκφράζουμε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Ασημένιου, του δημοσιογράφου που τίμησε το λειτούργημά του, αλλά και την Ελλάδα, με τον άμεμπτο χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την αντικειμενικότητά του στην ενημέρωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE