Δήμαρχος Αμαθούντας: «Δύο νεκροί κάτω από τα ερείπια - Θα μιλήσουμε για ευθύνες»

Δήμαρχος Αμαθούντας: «Δύο νεκροί κάτω από τα ερείπια - Θα μιλήσουμε για ευθύνες»

Με λόγια βαθιάς οδύνης, ο Δήμαρχος Αμαθούντας, Κυριάκος Ξυδιάς, τοποθετήθηκε για την τραγωδία με την κατάρρευση πολυκατοικίας στον Δήμο, εκφράζοντας τη θλίψη του ίδιου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την απώλεια δύο ανθρώπων.

Όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή προέχει ο σεβασμός και η σιωπή, ενώ ξεκαθάρισε πως την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν στο τραπέζι όλες οι ευθύνες.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Εκφράζω την οδύνη μου, καθώς και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στον Δήμο μας.
 
Δύο νεκροί μέχρι αυτή την ώρα. Θαμμένοι κάτω από τα ερείπια ενός ακατάλληλου κτιρίου.
 
Αυτή τη στιγμή αρμόζει μόνο η σιωπή.
 
Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε αναλυτικά για τις ευθύνες όλων, συμπεριλαμβανομένων ημών και υμών.
 
Συλλυπητήρια σε όσους αφήνουν πίσω. Συζύγους, παιδιά, γονείς, φίλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με συνάντηση με επικεφαλής ομογενών αρχίζει την επίσκεψή του ο Πρόεδρος στη Ν. Υόρκη

Με συνάντηση με επικεφαλής ομογενών αρχίζει την επίσκεψή του ο Πρόεδρος στη Ν. Υόρκη

Με συνάντηση, με τους επικεφαλής των ομογενειακών οργανώσεων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό αρχίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τις επαφές του στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE