Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά - Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά -  Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Γερμασόγεια, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό πιθανού εγκλωβισμένου, με τις επιχειρήσεις να διαρκούν όλη τη νύχτα και την απομάκρυνση των μπάζων να αναμένεται να πάρει ημέρες.

Το κτήριο, όπου διέμεναν περίπου 20 άτομα, είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο από τα τέλη Μαρτίου, με σχετική ειδοποίηση για εκκένωση, ωστόσο φαίνεται πως τα διαμερίσματα δεν εγκαταλείφθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.