Νόστιμο σουβλάκι σε μια δροσερή αυλή - Το στέκι που επιστρέφει με άρωμα καλοκαιριού - Μην το χάσεις

Νόστιμο σουβλάκι σε μια δροσερή αυλή - Το στέκι που επιστρέφει με άρωμα καλοκαιριού - Μην το χάσεις

Το Solos - Kebab House & Beer Garden επιστρέφει και φέτος, δίνοντας ξανά λόγο για βραδινές εξόδους με άρωμα καλοκαιριού.

Στην καρδιά της Πέγεια, το ιδιαίτερο αυτό σουβλατζίδικο κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει, συνδυάζοντας μια ατμοσφαιρική αυλή, προσεγμένο στήσιμο και γεύσεις που μένουν αξέχαστες. Ένας χώρος που αγαπήθηκε για τη χαλαρή του διάθεση και την ξεχωριστή του ταυτότητα.

Με την άνοιξη να κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, το Solos ετοιμάζεται να στρώσει ξανά τα τραπεζάκια του και να υποδεχτεί τον κόσμο του, ανακοινώνοντας επίσημα την επαναλειτουργία του την Παρασκευή 17 Απριλίου.

Αν σου έλειψαν τα ζουμερά σουβλάκια, η παρεΐστικη ατμόσφαιρα και εκείνες οι βραδιές που κυλούν χωρίς να το καταλάβεις, τότε ξέρεις ήδη πού θα κλείσεις τραπέζι.

 

Πληροφορίες & κρατήσεις: 70071111.

*Με πληροφορίες από το checkinCyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE