Χειροπέδες σε 20χρονο για ληστεία που συνέβη πριν από ένα χρόνο - Άρπαξε τσαντάκι με κάρτες και κινητό στις Φοινικούδες

Χειροπέδες σε 20χρονο για ληστεία που συνέβη πριν από ένα χρόνο - Άρπαξε τσαντάκι με κάρτες και κινητό στις Φοινικούδες

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα 9/4 στη σύλληψη 20χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε τον Ιούλιο, 2025, στη Λάρνακα, με θύματα δύο άντρες ηλικίας 52 ετών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 20χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 4.00 το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα στις 10 Ιουλίου, στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα, οι δύο 52χρονοι, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών προσώπων, που με τη βία απέσπασαν από τον ένα 52χρονο, το προσωπικό του τσαντάκι. Το τσαντάκι περιείχε το κινητό τηλέφωνο του 52χρονου, το δελτίο ταυτότητας, τραπεζικές του κάρτες και χρηματικό ποσό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE