Και όμως έγινε και αυτό στην Κύπρο: Οργή πολιτών - Λεωφορείο δεν σταμάτησε και άφησε επιβάτη στη στάση

Και όμως έγινε και αυτό στην Κύπρο: Οργή πολιτών -  Λεωφορείο δεν σταμάτησε και άφησε επιβάτη στη στάση

Αντιδράσεις προκαλεί ανάρτηση πολίτη στη σελίδα «Πού πήγαμε», η οποία καταγγέλλει περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάφο με λεωφορείο δημόσιας συγκοινωνίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, επιβάτης βρισκόταν κανονικά σε στάση λεωφορείου και περίμενε για να επιβιβαστεί. Όταν το λεωφορείο πλησίασε, φάνηκε αρχικά ότι θα σταματήσει, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να κινηθεί προς τον δρόμο. Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται, το όχημα δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του, αφήνοντάς τον πίσω.

Ο πολίτης που δημοσίευσε το περιστατικό αναφέρει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημο παράπονο προς την εταιρεία, ενώ διαθέτει στοιχεία όπως φωτογραφία, ώρα και αριθμό οχήματος.

Στην ανάρτηση εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια για το συμβάν, με τον πολίτη να διερωτάται γιατί το λεωφορείο δεν σταμάτησε, αλλά και να θέτει ευρύτερα ζητήματα συμπεριφοράς και ίσης μεταχείρισης. Όπως σημειώνεται, «μιλάμε για έναν άνθρωπο που περίμενε κανονικά στη στάση. Δεν έκανε κάτι λάθος. Και όμως τον άφησαν πίσω».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και σε πιθανή διάσταση διακριτικής συμπεριφοράς, με την ίδια να τονίζει ότι «ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας», υπογραμμίζοντας πως όλοι οι πολίτες αξίζουν τον ίδιο σεβασμό.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE