Στις φλόγες στέγη σπιτιού τα ξημερώματα - Εκεταμένες ζημιές σε ολόκληρο τον δεύτερο όροφο

Στις φλόγες στέγη σπιτιού τα ξημερώματα - Εκεταμένες ζημιές σε ολόκληρο τον δεύτερο όροφο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε οικία στη Λάρνακα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στον δεύτερο όροφο και την κατάρρευση της ξύλινης στέγης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 06:02, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταποκρίνεται άμεσα και να θέτει την πυρκαγιά υπό έλεγχο στις 06:41.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έξι άτομα που διέμεναν στην οικία αντιλήφθηκαν έγκαιρα τη φωτιά και απομακρύνθηκαν σε ασφαλές σημείο πριν από την άφιξη των δυνάμεων πυρόσβεσης. Στη σκηνή έσπευσε και πλήρωμα ασθενοφόρου, το οποίο εξέτασε τους ενοίκους, χωρίς να αναφερθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Από τη φωτιά και τη θερμότητα, ολόκληρος ο δεύτερος όροφος υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ η ξύλινη στέγη της οικίας κατέρρευσε. Για τα αίτια της πυρκαγιάς θα ακολουθήσει διερεύνηση σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE