Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Το περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο μια δύσκολη πραγματικότητα: εργαζόμενοι στον χώρο του delivery που, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν παραγγελίες και να εξασφαλίσουν εισόδημα, φαίνεται να αναγκάζονται να κινούνται σε δρόμους που δεν είναι κατάλληλοι για ποδήλατα.
Από την άλλη, η αυξημένη ζήτηση για άμεση εξυπηρέτηση, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, δημιουργεί συνθήκες πίεσης που ενδέχεται να οδηγούν σε επικίνδυνες επιλογές.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αντιδράσεις είναι διχασμένες. Κάποιοι κάνουν λόγο για απουσία ελέγχων και κινδύνους για την οδική ασφάλεια, ενώ άλλοι υπερασπίζονται τον διανομέα, σημειώνοντας ότι «προσπαθεί να βγάλει το μεροκάματο» και θέτοντας το ερώτημα ποιος τελικά εξυπηρετεί την καθημερινότητα των πολιτών.
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




