Αποκλειστικό: Το γραπτό μήνυμα που έστειλε ο Νεκτάριος σε πολύ στενούς φίλους! «Οι δυο κοριτσάρες μου με έκαναν περήφανο..»

Αποκλειστικό: Το γραπτό μήνυμα που έστειλε ο Νεκτάριος σε πολύ στενούς φίλους! «Οι δυο κοριτσάρες μου με έκαναν περήφανο..»

Γονείς έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 19/12 ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η σύζυγος του Κωνσταντίνα Ευρυπίδου-Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Έφερε στον κόσμο την κορούλα τους - Ποιος πρόδωσε τη χαρμόσυνη είδηση

Το όμορφο ζευγάρι από τις 17:30 πετά κυριολεκτικά στα σύννεφα αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο την μικρή, Αριάδνη, που μπορεί να ζυγίζει 2.540kg αλλά χαίρει άκρας υγείας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έστειλε πριν από λίγα λεπτά ένα συγκινητικό μήνυμα σε πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού το οποίο και εξασφαλίσαμε

Διαβάστε τι γράφει:

Στις 17:30 σήμερα ζήσαμε το θαύμα των 2,540kg και οι δυο κοριτσάρες μου με έκαναν αιωνία περήφανο. Ο γιατρός της κύριος Λιασίδης βοήθησε τα μέγιστα και έχει τον απολυτό σεβασμό μου σαν άνθρωπος και επαγγελματίας!

Η Αριαδνη και η Κωνσταντίνα έχουν ήδη δεθεί άψογα και χαίρουν άκρας υγείας! Σας ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα σας, από αύριο θα μπορούμε να σας υποδεχτούμε στο προσωρινό μας δωμάτιο στην κλινική…. (Δεν θα δημοσιεύσουμε το όνομα καθώς και το δωμάτιο για ευνόητους λόγους)

Εμείς να ευχηθούμε στο ευτυχισμένο ζευγάρι να τους ζήσει η μικρή Αριάδνη και είναι πάντα υγιής έχοντας δίπλα της, στήριγμα της τον Νεκτάριο και την Κωνσταντίνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.