Έφυγε από τη ζωή η Ανδρούλλα Ζαννετή Κυριάκου – Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο - Δείτε φωτογραφία της

Έφυγε από τη ζωή η Ανδρούλλα Ζαννετή Κυριάκου – Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο - Δείτε φωτογραφία της

Σε βαρύ πένθος έχει περιέλθει η οικογένεια της Ανδρούλλας Ζαννετή Κυριάκου, ηλικίας 81 ετών, από την Αμμόχωστο, η οποία αποχαιρετά την πολυαγαπημένη σύζυγο, μητέρα και γιαγιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Ιδαλίου. Η οικογένεια καλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη της να παραστούν και να συνοδεύσουν την εκλιπούσα στην τελευταία της κατοικία.

Τα συλλυπητήρια θα γίνονται δεκτά στην εκκλησία από τις 13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου, στην περιοχή Χαλεπιανές.

Την εκλιπούσα αποχαιρετούν ο σύζυγός της Παναγιώτης Κυριάκου, τα παιδιά της Άντρος, Βαγγέλω, Μαρίνος και Αντιγόνη, καθώς και τα εγγόνια, τα δισέγγονα και λοιποί συγγενείς.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές υπέρ της Εκκλησίας και του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η κηδεία τελείται υπό την ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Τελετών «Άγιος Πέτρος».

Πηγή: penthimagegonota.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE