Αναστάτωση στη Λευκωσία: Στιγμές τρόμου για χειριστή κινητής κάμερας - Δέχθηκε επίθεση και απειλές από 61χρονο

Αναστάτωση στη Λευκωσία: Στιγμές τρόμου για χειριστή κινητής κάμερας - Δέχθηκε επίθεση και απειλές από 61χρονο

Στη σύλληψη 61χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, απειλής και πρόκλησης ανησυχίας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες από εργαζόμενο της εταιρείας, η οποία έχει τη διαχείριση των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 4.45μ.μ. χθες, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν εντός του οχήματος φωτοεπισήμανσης, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, για έλεγχο τροχαίας, τον προσέγγισε άγνωστος του άνδρας, ο οποίος αφού άνοιξε την πόρτα του οχήματος φωτοεπισήμανσης, φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον παραπονούμενο. Ακολούθως ο άγνωστος φέρεται να άρπαξε τσαντάκι, που ανήκει στον παραπονούμενο και να προκάλεσε ζημιά σε αυτό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 61χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE