Γιορτάζουμε το Πάσχα στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό

Γιορτάζουμε το Πάσχα στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό

Εάν φέτος θέλετε να ζήσετε το Πάσχα με άνεση, διακριτική πολυτέλεια και αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, το Amathus Beach Hotel Limassol σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εορταστική απόδραση δίπλα στη θάλασσα.

Την Κυριακή του Πάσχα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Kalypso Gardens, σας περιμένει ένα ολοκληρωμένο εορταστικό τραπέζι, όπου η παράδοση αποδίδεται με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σούβλα και οβελίας ετοιμάζονται επί τόπου, το buffet είναι πλούσιο και προσεγμένο, ενώ ζωντανή μουσική και παραδοσιακοί χοροί δημιουργούν την ατμόσφαιρα που αρμόζει στη μέρα.

Το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πασχαλινό πακέτο για το Σάββατο 11 Απριλίου, σχεδιασμένο για οικογένειες και ζευγάρια, με τιμή από €418 ανά δωμάτιο.

Το πακέτο περιλαμβάνει:


• Διαμονή σε Superior Room με μαγευτική θέα στη θάλασσα


• Πλούσιο μπουφέ πρωινού


• Late check-out την Κυριακή


• Το Πασχαλινό γεύμα της Κυριακής στο Kalypso Gardens


Η προσφορά ισχύει για έως δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 25 832000

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE