Επτά ημέρες προσωποκράτηση στους 2 συλληφθέντες για υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λεμεσό

Επτά ημέρες προσωποκράτηση στους 2 συλληφθέντες για υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λεμεσό

Επτά ημέρες προσωποκράτηση αποφάσισε την Τετάρτη το Δικαστήριο για τους δύο συλληφθέντες, ηλικίας 41 και 39 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 30/03/2026 στη Λεμεσό.

Για την ίδια υπόθεση, τελούν υπό κράτηση ακόμη έξι πρόσωπα. Εξ αυτών, υπό οκταήμερη κράτηση τελεί ένας 32χρονος και υπό τετραήμερη κράτηση οι υπόλοιποι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE