Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τη συμπλοκή στον παραλιακό

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τη συμπλοκή στον παραλιακό

 

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 41 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε σχέση με την υπόθεση που διαπράχθηκε στις 30 Μαρτίου 2026.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8μ.μ. της Δευτέρας, σημειώθηκε συμπλοκή αριθμού προσώπων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 35, 34 και 36 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που συνέλεξε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής 32χρονος φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να έριξε αριθμό πυροβολισμών.

Εναντίον του 32χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE