Βόμβα σε γυράδικο στη Λεμεσό: Στο Κακουργιοδικείο δύο νεαροί - Νέα επίθεση με πυροβολισμούς στον ίδιο επιχειρηματία

Βόμβα σε γυράδικο στη Λεμεσό: Στο Κακουργιοδικείο δύο νεαροί - Νέα επίθεση με πυροβολισμούς στον ίδιο επιχειρηματία

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Μαΐου, παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα, 19 και 21 χρόνων, σε σχέση με την έκρηξη βόμβας σε εστιατόριο – γυράδικο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή του κάστρου της Λεμεσού.

Οι δυο ύποπτοι τελούσαν υπό κράτηση στο πλαίσιο διερεύνησης της 3ης εγκληματικής ενέργειας σε βάρος περιουσίας του συγκεκριμένου επιχειρηματία, η οποία αφορούσε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στην είσοδο του υποστατικού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού παρέπεμψε τους δύο νεαρούς σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Μαΐου, ενώ διέταξε όπως αυτοί παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την έναρξη της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έγινε στόχος εγκληματικών στοιχείων και σήμερα τα ξημερώματα, με ρίψη πυροβολισμών σε μπαράκι, που διατηρεί, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline