Απανωτά τα χτυπήματα κατά του Ρώσου επιχειρηματία στη Λεμεσό: Καταγράφηκε ο δράστης - Φωτογραφία

Απανωτά τα χτυπήματα κατά του Ρώσου επιχειρηματία στη Λεμεσό: Καταγράφηκε ο δράστης - Φωτογραφία

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για τους πυροβολισμούς εναντίον υποστατικού που ιδιοκτησίας του 40χρονου Ρώσου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην πόλη και από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα έγινε στόχος για τέσσερις φορές.

Αυτή τη φορά, στόχος ήταν αυτή τη φορά ένα μπαρ που γειτνιάζει με την κάβα που διατηρεί στην Γερμασόγεια, το οποίο δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, θέτοντας τις Αρχές σε συναγερμό τα ξημερώματα της Τρίτης (31/3). Σημειώνεται πως η κάβα αυτή, είχε γίνει στόχος εμπρηστών κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κάποιες από τις κινήσεις του δράστη.

Δείτε φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE