Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία - Προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε σε οχήματα της Αστυνομίας, έπεσαν πυροβολισμοί
Η έξοδος προς τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ανοικτή για την τροχαία κίνηση.
Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έχει κλείσει προσωρινά, για σκοπούς εξετάσεων που διενεργεί η Αστυνομία, καθώς και για παραλαβή με ρυμουλκό, αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση με περιπολικό όχημα, το βράδυ που πέρασε.
Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




