Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση πολίτη στο facebook στην ομάδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ, σε πολυκατοικία της πόλης, κάδος απορριμμάτων χρησιμοποιήθηκε – όπως διαφαίνεται - για τη μεταφορά ξύλων που προορίζονταν για τη λαμπρατζιά.
Αν και δεν προκλήθηκε κάποια καταστροφή, το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από ενοίκους, οι οποίοι ζητούν τον κάδο πίσω για να βάλουν τα σκουπίδια τους.
Δείτε την ανάρτηση

Δεν θα το βρει τον κάδο λένε άλλοι χρήστες στα σχόλια αφού μετά τη λαμπρατζιά συνήθως του καίνε ενώ αυτόπτης μάρτυρες είδαν νεαρούς να μεταφέρουν ξύλα από οικοδομή με κάδους απορριμμάτων.
Να κλάψεις ή να γελάσεις;



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




