Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονη

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονη

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στο ύψος των Λυμπιών, τραυματίστηκε σοβαρά 18χρονη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 08:30 το πρωί σήμερα, ενώ 18χρονη κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση τη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του αυτοκινητοδρόμου, συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 51χρονη, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν στη δεξιά λωρίδα.

Ακολούθως, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, συγκρούστηκε με τα δύο πιο πάνω ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα ένα από αυτά, να κτυπήσει τη 18χρονη, η οποία στεκόταν στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητοδρόμου κοντά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE