Συναγερμός στα Λατσιά: Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα μετά από πυρκαγιά σε οικία

Συναγερμός στα Λατσιά: Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα μετά από πυρκαγιά σε οικία

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στα Λατσιά, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο πρώτου ορόφου κατοικίας, κινητοποιώντας άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Αντρέα Κεττή, στο σημείο έσπευσαν τρία στελεχωμένα οχήματα από τους Σταθμούς της Λευκωσίας. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να εισέλθουν στο κτίριο με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών για να περιορίσουν και να κατασβέσουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν.

Η μάχη με τις φλόγες είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά τριών προσώπων στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Πρόκειται για δύο ενοίκους της οικίας και έναν γείτονα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν την πυρκαγιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, εισέπνευσαν καπνό και μεταφέρθηκαν προληπτικά για ιατρική φροντίδα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην επίπλωση και τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου δωματίου, ενώ ολόκληρος ο όροφος επηρεάστηκε από τους πυκνούς καπνούς. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται πως η αιτία του κακού ήταν μια ηλεκτρική θερμάστρα που βρισκόταν σε λειτουργία εντός του δωματίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE