Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Αντωνίου – Την Τρίτη η κηδεία του 28χρονου αστυνομικού που «έσβησε» στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Αντωνίου – Την Τρίτη η κηδεία του 28χρονου αστυνομικού που «έσβησε» στην άσφαλτο

Την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαρτίου 2026, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον άτυχο 28χρονο αστυνομικό Ανδρέα Αντωνίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα σύγκρουση στην Έγκωμη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, στον Αρχάγγελο, με την Αστυνομία Κύπρου να απευθύνει κάλεσμα προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος να παραστούν στην τελετή.

Η οικογένεια του 28χρονου αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στην ΥΚΑΝ, έχει εκφράσει την επιθυμία να μην δεχθεί συλλυπητήρια. Παράλληλα, η οικογένεια του του ζητά από όσους θα παρευρεθούν όπως, αντί στεφάνων, προχωρήσουν σε εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό, τις οποίες θα διαχειριστεί η ίδια η οικογένεια στη μνήμη του Ανδρέα.

Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας, θα ακολουθήσει η ταφή του 28χρονου στο νέο κοιμητήριο της Έγκωμης. Η τραγική απώλεια του Ανδρέα Αντωνίου παραμένει μια ανοιχτή πληγή για το Σώμα της Αστυνομίας, ενώ οι έρευνες της Τροχαίας Λευκωσίας για να διαφανούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE