Λεμεσός: Τους τα σήκωσαν μέρα – μεσημέρι

Λεμεσός: Τους τα σήκωσαν μέρα – μεσημέρι

Έλεγχο πραγματοποιείσαι ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος σε υποστατικό στην Λεμεσό για την πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Γραφείο Τύπου η Αστυνομία, συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου, διενήργησε το μεσημέρι σήμερα έλεγχο με δικαστικό ένταλμα, σε υποστατικό στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE