Δεν το χωρά ο νους: Μπέρδεψαν τον στόχο οι εμπρηστές στη Λεμεσό - Πιθανό να έκαψαν... λάθος όχημα

Δεν το χωρά ο νους: Μπέρδεψαν τον στόχο οι εμπρηστές στη Λεμεσό - Πιθανό να έκαψαν... λάθος όχημα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 49χρονη στη Λεμεσό, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 03:00, ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της ιδιοκτήτριας. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Παράλληλα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε για περαιτέρω έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Alpha στη Λεμεσό, Έρικα Καβάζη, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το όχημα να αποτέλεσε λανθασμένο στόχο. Συγκεκριμένα, σε γειτονική κατοικία φέρεται να διαμένει πρόσωπο που είχε πέσει θύμα εμπρησμού και στο παρελθόν, γεγονός που ενισχύει τα συγκεκριμένα σενάρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE