Πωλείται γνωστή ταβέρνα στo χωριό – «Έτοιμη για άμεση λειτουργία»

Πωλείται γνωστή ταβέρνα στo χωριό – «Έτοιμη για άμεση λειτουργία»

"Πωλείται παραδοσιακή ταβέρνα στα Σπήλια (The Sama tavern) πλήρως εξοπλισμένη και σε πλήρη λειτουργία. Διαθέτει σταθερή πελατεία και πολύ καλή φήμη. Έτοιμη για άμεση λειτουργία".

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση στα social media, οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας Σάμα εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να πωλήσουν την επιχείρησή τους που βρισκόταν στο χωριό Σπήλια της ορεινής Λευκωσίας.

Ένα ιδιαίτερα γραφικό ταβερνάκι στο χωριό που σε ταξιδεύει στον χρόνο καθότι στεγάζεται σε ένα αυθεντικό κυπριακό σπίτι του περασμένου αιώνα.

Στον προσεγμένο του χώρο, με την όμορφη διακόσμηση, θα απολαύσεις παραδοσιακούς μεζέδες και είδη σχάρας.

Τέλος εποχής για το Σάμα λοιπόν, αναμένοντας να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22519559.

*Με πληροφορίες από το CheckInCyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE