Νύχτα τρόμου στη Λεμεσό: Πυροβόλησε στον αέρα και απειλούσε νεαρούς με κυνηγετικό όπλο για... κροτίδες

Νύχτα τρόμου στη Λεμεσό: Πυροβόλησε στον αέρα και απειλούσε νεαρούς με κυνηγετικό όπλο για... κροτίδες

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (26/3) βράδυ στη Λεμεσό, αφού έπεσαν πυροβολισμοί. 

Γύρω στις 11:15 χθες το βράδυ, 21χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο εκκλησίας στο χωριό Καντού της επαρχίας Λεμεσού, μαζί με δύο φίλους του, ηλικίας 18 και 20 ετών, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τον 21χρονο, ο ίδιος αντιλήφθηκε σε απόσταση 70 μέτρων περίπου, άγνωστο του πρόσωπο, να έχει στην κατοχή του κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα δύο νέους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, το ύποπτο πρόσωπο φώναζε και απείλησε τον ίδιο και τους φίλους του, σε σχέση με χρήση κροτίδων.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.