Μαρτυρία για δολοφονία Σεργιανόπουλου: Ο δράστης δεν ήθελε να κάνει παθητικό σεξ (VIDEO)

Μαρτυρία για δολοφονία Σεργιανόπουλου: Ο δράστης δεν ήθελε να κάνει παθητικό σεξ (VIDEO)

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος «έφυγε» άδικα από τη ζωή στις 3 Ιουνίου του 2008. Ο αγαπημένος ηθοποιός δολοφονήθηκε από τον Γεωργιανό Δαυίδ Μουρτινέλι με 21 μαχαιριές, έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

 

 

Πριν λίγες εβδομάδες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του Γεωργιανού, με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον φριχτό φόνο του ηθοποιού μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Πάνος Σόμπολος, μέντορας του αστυνομικού ρεπορτάζ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημερουδια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, με τίτλο «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας. Όπως τα έζησα», μίλησε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Ήταν ένα από τα λεγόμενα σεξουαλικά εγκλήματα! Ο Γεωργιανός που σκότωσε τον Σεργιανόπουλο καταδικάστηκε σε ισόβια. Στην αρχή όταν πήγαμε στο Παγκράτι είδαμε τον Σεργιανόπουλο σε μια κατάσταση μέσα σε λουτρό αίματος, κατασφαγμένο, γυμνό, σε ύπτια θέση πεσμένο… Τον βρήκε η καθαρίστρια που πήγε να καθαρίσει το σπίτι σε κακό χάλι! Πήγαμε και εμείς μετά όταν τελείωσε η σήμανση, τον βρήκαμε κατασφαγμένο. Είχε μαχαιριές στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στη θωρακική χώρα, σε διάφορα σημεία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

peoplegreece

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE