Γιώργος Τσαγκαράκης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Γιώργος Τσαγκαράκης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της 24ης Μαρτίου ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση που αφορά την εμπορία πλαστών έργων τέχνης, αλλά και για την κατοχή ενός σπάνιου Ευαγγελίου του 1745.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς οι Αρχές εξετάζουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τόσο μεγάλος αριθμός έργων, ανάμεσά τους και αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι το Ευαγγέλιο το απέκτησε πρόσφατα από το εξωτερικό, αρνούμενος κάθε εμπλοκή σε παράνομες ενέργειες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE