«Εφυγε» η γιαγιά Βασιλική στη Λάρνακα - Φωτογραφία

«Εφυγε» η γιαγιά Βασιλική στη Λάρνακα - Φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Βασιλικής Θεμιστοκλέους

Απεβίωσε σήμερα, 23 Μαρτίου 2026, σε ηλικία 95 ετών, η Βασιλική Θεμιστοκλέους, κάτοικος Λάρνακας με καταγωγή από τη Σιά.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, 24 Μαρτίου 2026, από τον Ιερό Ναό Αγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα, στις 12:00 το μεσημέρι. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE