Προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω κατολισθήσεων, πετρών και όγκων χώματος - Δείτε αναλυτικά

Προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω κατολισθήσεων, πετρών και όγκων χώματος - Δείτε αναλυτικά

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος Βαβατσινιάς – Αγίων Βαβατσινιάς λόγω κατολισθήσεων, πετρών και όγκων χώματος.

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων, παραμένει και ο δρόμος Σπήλεια – Σαράντι, ενώ ο δρόμος Σπήλεια – Κυπερούντα, παραμένει επικίνδυνος.

Την ίδια στιγμή, λόγω κατολισθήσεων, αλλά και λόγω έντονης βροχόπτωσης, ο δρόμος Πεδουλά – Προδρόμου έχει καταστεί επικίνδυνος. Στην περιοχή επικρατεί επίσης πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους) είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή πέφτει χιόνι και επικρατεί ομίχλη.

Επισημαίνεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, παρατηρούνται πτώσεις πετρών και χώματος στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να καθίστανται επικίνδυνοι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE