Βόμβες μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Βόμβες μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από δέκα βόμβες μολότοφ

Eμπρηστική επίθεση εναντίον του Τουρκικού προξενείου, στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε τα ξημερώματα από ομάδα κουκουλοφόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα με άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κατευθύνθηκαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης. 

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από  δέκα βόμβες μολότοφ, οι οποίες έσκασαν στο οδόστρωμα. 

Από την εμπρηστική επίθεση προκλήθηκαν μικρές φθορές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE