Μυστήριο στην Τροοδίτισσα… Πήγε για μανιτάρια και βρήκε φυσίγγια

Μυστήριο στην Τροοδίτισσα… Πήγε για μανιτάρια και βρήκε φυσίγγια

Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε ότι η εξόρμηση του στο δάσος για τον εντοπισμό μανιταριών θα του επιφύλασσε μία… δυσάρεστη έκπληξη που θα τον οδηγούσε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤoThemaOnline,  κάτοικος Πλατρών το απόγευμα της Πέμπτης, 17.12, ενώ μάζευε μανιτάρια εντός  του Εθνικού Δάσους κοντά στη Τροοδίτισσα γύρω στις 3 εντόπισε μία σακούλα με φυσίγγια.

Αμέσως ο άνδρας πήρε την μυστηριώδη σακούλα και μετέβη στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, όπου στο πλαίσιο έρευνας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φυσίγγια στρατιωτικών όπλων. Ο αριθμός τους ανέρχεται στα 183, διαμέτρου 7.62. Τρία αβολίδωτα και τριάντα οκτώ  0, 50 χιλιοστών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE