«Γιατί εξαφανίστηκες;» - Έξαλλη η Annie Alexui κατά Φυτιρή: «Εξαντλείται η υπομονή μου» - Βίντεο

«Γιατί εξαφανίστηκες;» - Έξαλλη η Annie Alexui κατά Φυτιρή: «Εξαντλείται η υπομονή μου» - Βίντεο

Νέο βίντεο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Annie Alexui (γνωστή και ως Άννι Φωτίου), εξαπολύοντας αιχμές κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Κώστα Φυτιρή.

Στο βίντεο, η ίδια αναφέρεται σε επιστολές που, όπως υποστηρίζει, απέστειλε μέσω του δικηγόρου της προς τον Υπουργό, ζητώντας την έναρξη διαλόγου, ενώ θέτει ερωτήματα σχετικά με τα εντάλματα που φέρονται να εκκρεμούν εναντίον της.

«Σου έστειλε ο δικηγόρος μου κάποιες επιστολές για να ξεκινήσει ένας διάλογος μεταξύ μας. Νομίζω αρχικά ήταν ερωτήματα για τα εντάλματα. Περιμένεις κάποιες καταθέσεις από εμένα; Γιατί εξαφανίστηκες; Γιατί δεν απαντάς στον δικηγόρο μου; Εξαντλείται η υπομονή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με το Υπουργείο Εσωτερικών στη Ρωσία, όπου βρίσκεται, σε σχέση με το καθεστώς ασύλου της, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε αίτημα από την Κυπριακή Δημοκρατία.

«Κανένας δεν με ζήτησε. Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Εσωτερικών εδώ και ρώτησα αν με ζήτησαν από την Κυπριακή Δημοκρατία» λόγω εντάλματος που εκκρεμεί εναντίον της «και μου είπαν ότι δεν με ζήτησε κανένας. Μα τελικά ποιος είναι fake news; Εγώ ή η κυπριακή κυβέρνηση;», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

 

@annie.alexui7

 

♬ original sound - Annie Alexui

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE