Τρίωρη στάση εργασίας στην ΑΗΚ - Ποιος ο λόγος

Τρίωρη στάση εργασίας στην ΑΗΚ - Ποιος ο λόγος

Σε τρίωρη στάση εργασίας - από τις 08:00-11:00, κατέρχονται σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ΑΗΚ και τον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι συντεχνίες του προσωπικού προειδοποιούν ότι εάν δεν εισακουστούν από την Πολιτεία οι θέσεις της Αρχής, θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των μέτρων.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κάνουν λόγο για έλλειψη Στρατηγικού Σχεδιασμού από πλευράς του Κράτους και περαιτέρω επιδείνωση των δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργεια, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αρνητικές συνέπειες για τους καταναλωτές και την οικονομία του τόπου.

Πηγή: RIK

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE