Γνωστό εστιατόριο έκλεισε τοποθεσία του προσωρινά – Υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία

Γνωστό εστιατόριο έκλεισε τοποθεσία του προσωρινά – Υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία

Οι σφοδροί άνεμοι που σε κάποιες περιοχές έφτασαν τα επτά μποφόρ και έντονη βροχόπτωση οδήγησαν σε προβλήματα σε διάφορες περιπτώσεις.

Εστιατόριο με ανακοίνωσή του στα social media ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως μία από τις τοποθεσίες του θα παραμείνει κλειστή λόγω ζημιών από την κακοκαιρία.

Πρόκειται για το «Πιάτσα Γουρουνάκι» στη Λευκωσία.

Σημειώνεται πως δεν έχει γνωστό ακόμη το εύρος των ζημιών και το πότε θα ανοίξει ξανά η συγκεκριμένη τοποθεσία.

Δείτε την ανακοίνωση

ΝΕΟΤΕΡΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE