Οδηγοί Προσοχή: Κατολισθήσεις και πυκνή ομίχλη σε αυτοκινητόδρομο και ορεινές περιοχές - Δείτε σε ποια σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Κατολισθήσεις και πυκνή ομίχλη σε αυτοκινητόδρομο και ορεινές περιοχές - Δείτε σε ποια σημεία

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα:

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (παρά τη σήραγγα) έχει παρατηρηθεί πτώση όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα και στις δύο κατευθύνσεις.

Στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την περιοχή Κοφίνου μέχρι τη Λεμεσό, παρατηρείται πυκνή ομίχλη.

Πυκνή ομίχλη παρατηρείται και στην περιοχή του δρόμου Παλαιχωρίου – Αγρού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE