Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρό αγοράκι 4 μηνών - Το βρήκε η μητέρα του στην κούνια του

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρό αγοράκι 4 μηνών - Το βρήκε η μητέρα του στην κούνια του

Μία αδιανόητη τραγωδία βιώνει μια οικογένεια στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς το πρωί του Σαββάτου, ένα μωρό ηλικίας μόλις 4 μηνών ξεψύχησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί σε χωριό της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου.

Το μωράκι βρήκε νεκρό στην κούνια του η μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για το παιδάκι, το πτώμα του οποίου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη νεκροψία - νεκροτομή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.