Εργατικό ατύχημα σε οικοδομή: Δύο πρόσωπα έπεσαν από σκαλωσιά – Νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα σε οικοδομή: Δύο πρόσωπα έπεσαν από σκαλωσιά – Νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 χθες (12/03) το μεσημέρι, σε υπό ανέγερση οικοδομή στο Παραλίμνι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο πρόσωπα ηλικίας 64 και 56 ετών, ενώ βρίσκονταν πάνω σε σκαλωσιά δύο μέτρων περίπου, αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος και τραυματίστηκαν. Και οι δύο υπέστησαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο Νευροχειρουργικό Τμήμα και ο 56χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα του Γ.Ν. Αμμοχώστου.

Η κατάσταση τους κρίνεται ως σοβαρή. Εξετάζει ο Αστ. Στ. Παραλιμνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE