Ακυρώθηκαν 32 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Ακυρώθηκαν 32 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Συνολικά 32 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη, από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία από το πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου ακυρώθηκαν 16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις πτήσεων, διαφόρων αεροπορικών εταιρειών από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής, μεταξύ των οποίων το Ισραήλ, ο Λίβανος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Μπαχρέιν.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν προγραμματισμένο ταξίδι, καλούνται να επικοινωνούν απευθείας με την αεροπορική τους εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για να εξασφαλίσουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πτήσης τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE