«Κινητός» κίνδυνος στον δρόμο: Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Μετέφεραν στρώμα με σκούτερ - Βίντεο

«Κινητός» κίνδυνος στον δρόμο: Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Μετέφεραν στρώμα με σκούτερ - Βίντεο

Ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε σε δρόμο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, όπου μοτοσικλέτα εντοπίστηκε να μεταφέρει μεγάλο στρώμα ενώ βρισκόταν εν κινήσει σε δημόσιο δρόμο.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα RoadReportCY και δείχνει δύο άτομα πάνω στο δίκυκλο, με τον συνεπιβάτη να κρατά και να στηρίζει το στρώμα, το οποίο ήταν τοποθετημένο κάθετα ανάμεσα στους δύο αναβάτες.

Το μέγεθος του στρώματος φαίνεται να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το ίδιο το δίκυκλο, γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες για την οδική ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και των υπόλοιπων οδηγών που βρίσκοταν στον δρόμο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE