Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική

Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική

Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Η 44χρονη Μόνικα Ρουμπάτσα σκότωσε τον 14χρονο Τζος και την 11χρονη Έμα στα υπνοδωμάτιά τους, πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό της στο σπίτι τους στη Φλόριντα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο 45χρονος πατέρας, Ρίτσαρντ Τζέιμς, επικοινώνησε με την αστυνομία αφού δεν μπορούσε να εντοπίσει για 36 ώρες τη σύζυγό του μέσω τηλεφώνου. Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «η Ρουμπάτσα ήξερε τι έκανε» και είχε σχεδιάσει το έγκλημα. Ο Τζέιμς ενημερώθηκε για τον θάνατο της οικογένειάς του κατά την επιστροφή στις ΗΠΑ από επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική.

Η οικογένεια μετακόμισε από το Μιζούρι πριν από περίπου τρία χρόνια και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Πριν τον θάνατό της η Ρουμπάτσα παρουσίαζε μία ευτυχισμένη εικόνα της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί το κίνητρο της διπλής δολοφονίας. Ο σερίφης Ρικ Γουέλς, ο οποίος ερευνά το έγκλημα, δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους και την ψυχική τους υγεία και τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Μια τόσο φρικτή υπόθεση όπως αυτή είναι κάτι που ίσως κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Δεν ξέρω αν υπήρχαν σημάδια που ίσως τα μέλη της οικογένειας δεν πρόσεξαν. Δεν ξέρουμε».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE