ΠτΔ: Στην προσεχή συνεδρία Υπουργικού αποφάσεις για ενίσχυση των καταφυγίων

ΠτΔ: Στην προσεχή συνεδρία Υπουργικού αποφάσεις για ενίσχυση των καταφυγίων

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το θέμα των καταφυγίων και στην προσεχή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα λάβουμε περαιτέρω αποφάσεις για την ενίσχυση τους, δήλωσε τη Δευτέρα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ερωτηθείς κατά την προσέλευσή του στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας, για να παραστεί σε εκδήλωση, για το θέμα των καταφυγίων, ο Πρόεδρος είπε ότι υπάρχουν θετικά αλλά υπάρχουν και αρνητικά και είπε ότι δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. 

"Είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε ή θα έπρεπε να είμαστε; Όχι δεν είμαστε. Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσω την κατάσταση ειδικά σε μία χώρα όπου πριν 52 χρόνια είχαμε εισβολή, είχαμε κατοχή. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει ήταν τα καταφύγια", υπογράμμισε. 

Υπάρχει, συνέχισε, μία σημαντική αύξηση στα ποσοστά των καταφυγίων, αλλά "δεν είμαστε ικανοποιημένοι και στο προσεχές Υπουργικό Συμβούλιο θα λάβουμε και περαιτέρω αποφάσεις σε σχέση με την ενίσχυση αυτών των καταφυγίων". 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE