Νέα πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Δείτε βίντεο

Δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή στην ορεινή Λεμεσό και συγκεκριμένα παρά την Κοινότητα Ανώγυρας. Η φωτιά κατασβέστηκε εν τη γενέση της από την τοπική αρχή, παρόλη την δραστική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Κεττής, ο οποίος εκφράζει την πεποίθηση ότι τέθηκαν κακόβουλα.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής από Όμοδος προς Μαντριά. Οι κλιματολογικές, φυσικές και περιβαλλοντικές συνθήκες και οι χώροι όπου εκδηλώθηκαν δεν είναι ευνοϊκά για την έναρξη τους και «σίγουρα οι εν λόγω πυρκαγιές είναι κακόβουλες» πρόσθεσε.

Απηύθυνε έκκληση προς του πολίτες να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές όταν εντοπίζουν εστίες πυρκαγιών. «Παρακαλούμε το κοινό όπου και αν βρίσκεται να είναι σε εγρήγορση, να παρατηρεί να επιτηρεί και να ενημερώνει τις κρατικές αρχές. Η πιο μικρή πληροφορία είναι σημαντική. Αγαπάμε τον τόπο μας, στο χέρι μας είναι να το προστατεύουμε» καταλήγει ο κ. Κεττής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE