Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Μέχρι στιγμής έχουν επαναπατριστεί 805 Κύπριοι, εκ των οποίων οι 781 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν ακόμη δυο πτήσεις από το Ντουμπάι όπου μεταφέρθηκαν στην Κύπρο 293 πολίτες.
Η Κύπρος είναι από τις πρώτες χώρες που ναύλωσε εμπορικές πτήσεις για τον επαναπατρισμό πολιτών με το κόστος να καλύπτεται εξολοκλήρου από το κράτος, ενώ λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως κέντρο διαχείρισης κρίσεως.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι την επιστροφή όλων των συμπατριωτών μας που βρίσκονται σε επικίνδυνες ζώνες, διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




