ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρνακα: Αν ακούσετε εκρήξεις μην πανικοβληθείτε- Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 17/12

Λάρνακα: Αν ακούσετε εκρήξεις μην πανικοβληθείτε- Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 17/12

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι αύριο θα πραγματοποιήσει καταστροφή υλικών που έχουν κατασχεθεί ή έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξεως και ενημερώνει το κοινό να μην ανησυχήσει αν ακούσει θορύβους και εκρήξεις.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία ενημερώνει ότι η καταστροφή τους θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 17/12 μεταξύ των ωρών 06:00 - 12:00 στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού της Εθνικής Φρουράς

Η καταστροφή εκρηκτικών, πυροτεχνημάτων και δακρυγόνων είναι μια ενέργεια που γίνεται κατά καιρούς από την αστυνομία Κύπρου.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου

Φίλες και φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, 2015,μεταξύ των ωρών 06:00 - 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού της Εθνικής Φρουράς, καταστροφή πυροτεχνημάτων και δακρυγόνων. Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ωρών, πιθανόν να ακουστούν σειρές εκρήξεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top