Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή - Πότε θα επηρεαστεί η τσέπη μας

Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή - Πότε θα επηρεαστεί η τσέπη μας

Αύξηση 10-12% καταγράφηκε στην τιμή των καυσίμων από την Παρασκευή, εξαιτίας του πολέμου στο Ιράν, είπε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Πρατηρίων Καυσίμων, Σάββας Προκοπίου, ο οποίος είπε ότι αυτό θα φανεί στις τιμές των πρατηρίων τις επόμενες 10 μέρες.

Ο κ. Προκοπίου είπε ότι "σίγουρα αναμένουμε αυξήσεις", σημειώνοντας ωστόσο, ότι η αύξηση που καταγράφηκε μέχρι στιγμής δεν είναι στον ίδιο βαθμό με την αντίστοιχο κατά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία το 2022, όταν ήταν πολύ πιο έντονη.

Σημειώνοντας ότι τις τελευταίες 15-20 μέρες σημειώθηκε μια σταδιακή αύξηση του 10%, σήμερα η τιμή των καυσίμων είναι ακόμα 10-12% αυξημένη σε σχέση με την Παρασκευή, είπε.

"Η μη έντονη αύξηση της τιμής του βαρελιού παγκόσμια, ελπίζουμε ότι αποτελεί ένδειξη ότι δεν θα έχουμε ό,τι είχαμε προ τετραετίας", ανέφερε, προσθέτοντας ότι αν η τιμή του βαρελιού παγκόσμια σταθεροποιηθεί κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι, θα αποτελεί θετική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE