Χάος στα κυπριακά αεροδρόμια: 48 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα!

Χάος στα κυπριακά αεροδρόμια: 48 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα!

Σαράντα οκτώ πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια από Ισραήλ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ανέφεραν στο ΚΥΠΕ πηγές από τη διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα ακυρώθηκαν 36 πτήσεις από και προς την Λάρνακα και 12 πτήσεις από και προς την Πάφο. Οι πτήσεις αφορούσαν δρομολόγια από και προς το Ισραήλ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ όλες οι άλλες πτήσεις διεξάγονται κανονικά.

Οι επιβάτες παροτρύνονται πριν μεταβούν στο Αεροδρόμιο να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία ή με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE